Serviciile noastre

pilates-icon.webp

PILATES

balet-adulti-icon.webp

BALET

dansul-mirilor-icon.webp

DANSUL MIRILOR

dans-contemporan-icon.webp

DANS CONTEMPORAN

tabara-de-dans.webp

TABARA DE DANS

PILATES

„Sanatatea este prima componenta a fericirii” – Joseph Pilates

Laela-3.webp

Ce este?

Metoda pilates se bazeaza pe 6 principii: respiratia, concentrare, centrarea, controlul, precizia si fluiditatea. Fiecare exercitiu are un obiectiv bine definit, o anumita grupa de muschi care o lucreaza si o maniera de executie specifica.
Daca tinem cont de toate acestea, vom ajunge la rezultate rapide. In schimb, practicarea in mod eronat a metodei pilates nu va avea obiectivele atinse.

Pentru cine?

Pentru oricine. De la adolescenti la seniori, femei, barbati, atleti, dansatori profesionisti sau persoane aflate in recuperare medicala, exercitiile pilates pot fi adaptate corespunzator nevoilor fiecarui individ.
Exercitiile se fac cu ajutorul propriului corp sau cu diverse accesorii.
Pentru a obtine beneficii maxime este recomandata practicarea tehnicii pilates de cel putin 2-3 ori pe saptamana.

Laela-4.webp
check.svg

Previne posibilele accidente si boli

check.svg

Eficientizeaza respiratia si imbunatateste circulatia

check.svg

Amelioreaza durerile de spate si reduce presiunea din coloana vertebrala

check.svg

Creeaza un corp alungit, tonifiat, cu coapse suple si abdomen plat

check.svg

Ne invata sa respiram complet si corect marind capacitatea pulmonara.

check.svg

Echilibreaza centrul de greutate

check.svg

Imbunatateste bunastarea psihica

check.svg

Imbunatateste elasticitatea musculara si mobilitatea articulara

check.svg

Corecteaza postura corpului

check.svg

Elimina durerile musculare si articulare, durerile de spate si alte boli cronice

Laela-2.webp

Baletul ne duce cu gandul la gratie, frumusete, miscari impresionante executate cu usurinta.
Pentru copii propunem o educatie prin balet fara pedeapsa si recompensa, o modalitate prin care ei isi gasesc motivatia interioara si satisfactia obtinerii unui rezultat bazat pe munca lor.

Cursurile sunt structurate pentru a le stimula perceptia muzicii si ritmicitatea, pentru a-i ajuta sa adopte o postura corecta si gratioasa, in acelasi timp dezvoltandu-le mobilitatea si disciplina. In functie de varsta, vor fi introduse treptat elemente din tehnica baletului.

Rezultatul muncii lor va putea fi observat de catre parinti in cadrul orelor deschise sau a spectacolelor desfasurate pe parcursul anului de curs. Acesta va fi influentat, binenteles, de implicarea copilului si a parintilor si de frecventa cu care acesta ia parte la cursuri.

Ne dorim sa formam viitori adulti responsabili si constinciosi, care indiferent de domeniul in care vor activa sa se faca remarcati.

Pentru adultii care si-au dorit dintotdeauna sa faca balet, dar nu au avut ocazia, sau au chochetat cu ideea pentru scurt timp, le propunem sa (re)intre in aceasta lume minunata a dansului.

Cursurile pentru adulti sunt structurate astfel incat sa va introduca treptat in tehnica dansului clasic, obtinand totodata o postura corecta a corpului, o musculatura frumos conturata si abilitatea de a coordona miscarile cu muzica.

check.svg

Imbunatateste postura

check.svg

Stimuleaza creativitatea

check.svg

Eficientizeaza respiratia si imbunatateste circulatia

check.svg

Combate stresul si anxietatea

check.svg

Dezvolta mobilitatea

check.svg

Modeleaza corpul

Claudiu-2.webp

DANS CONTEMPORAN

Dansul contemporan a luat nastere in secolul XX ca o imbinare a tehnicilor de dans specifice acestei perioade. Complexitatea si permanenta actualizare a acestuia face imposibila gasirea unei definitii clare.

In opozitie cu baletul, dansul contemporan este asociat cu energia si emotiile propriului trup care dau nastere unor miscari de multe ori personale. Fiecare dansator, coregraf, sau spectactor are o conceptie proprie asupra miscarilor acestui dans.

Va invitam sa va lasati corpul sa scape de presiune si sa imbratisati transformarile pe care ni le poate aduce acest curs care nu sunt doar de ordin estetic, ci tin si de atitudine.

DANSUL MIRILOR

Ziua nuntii este probabil cea mai speciala zi din viata fiecaruia.

Dansul mirilor este un moment unic care va ramane mult timp in amintirea mirilor si a invitatilor.
Pentru a crea un moment cu adevarat unic este nevoie ca muzica, coregrafia si tehnica protagonistilor sa se imbine intr-un mod perfect. Impreuna putem decide ce vi se potriveste cel mai bine astfel incat sa creem un moment de poveste.

Va asteptam la sedintele private dedicate special pentru dumneavoastra!

Dansul-mirilor-2.webp
tabara-de-dans.webp

TABARA DE DANS

Tabara de dans este un eveniment care se intampla o data sau de doua ori pe an. Copiii au ocazia sa isi perfectoneze tehnica dansului clasic, dar au si posibilitatea de a invata alte stiluri de dans alaturi de profesori experimentati si rabdatori.

Locatiile unde se desfasoara taberele sunt de obicei departe de agitatia orasului si cat mai aproape de natura. Aici copii sunt indemnati sa se concentreze pe antrenamente si mai putin pe tehnologie. Pe langa munca intensa, ei au parte si de jocuri, relaxare si in acest cadru se formeaza de multe ori prietenii stranse.

La final fiecare pleaca cu un bagaj mare de cunostinte in domeniul dansului si multa nerabdare pana la urmatoarea tabara.